ArcadeBlock martie 2015


În articolul trecut nu am menționat caracterul de surpriză și mister ce înconjoară abonamentele de tipul ArcadeBlock. Nu știi ce primești exact până nu deschizi cutia. Sunt obiecte legate de jocuri fiindcă aceasta este tematica ArcadeBlock (pentru lucruri geeky la modul mai general există NerdBlock, iar HorrorBlock se autodescrie prin nume). Pe parcursul lunii, până la a 25-a zi,  se oferă indicii legate de obiectele din următorul block (în general, jocul sau seria de care aparțin), cu scopul de promovare (lucru care a funcționat foarte bine în cazul meu). Dar asta e cam tot ce știi… până nu-l primește cineva din Canada (la care ajunge la o zi după expediere) și face un video de unboxing.

Luna trecută, neștiind cât ar putea dura până să vină și fiind mult prea curioasă în privința conținutului, m-am uitat la un astfel de video. Deci pic de surpriză și mister în momentul în care l-am primit – dar multă, multă bucurie fiindcă eram încântată de ce urma să găsesc înăuntru. Luna aceasta, însă, am decis să aștept, să fiu surprinsă. A fost extrem de dificil să îmi înfrânez curiozitatea și să nu mă uit la unboxing. Coletul a ajuns astăzi, fără păcăleală ;) Chiar mai rapid decat data trecută. Iar a-l deschide fără a ști ce mă aștepta a fost o experiență aproape magică, de care îmi doresc să am parte lună de lună. Așa că, de acum, nu mai există curiozitate, ci doar răbdare și… ta-da-da-da!

IMG_1975-1

Ideea de baza acestui block a fost faptul că urma să conțină două tricouri, nu doar unul, cum e de obcei. Iată ce am primit:

  • Un tricou cu Radio Free Kyrat, din Far Cry 4 (pe care l-a primit toată lumea). Am auzit de Far Cry, dar nu m-am atins de el. Mă voi mai informa și, dacă pare a fi ceva ce mi-ar placea, voi incerca seria. Știu că e violent, dar am văzut că sunt personaje interesante. În orice caz, tricoul arată foarte bine.
  • Un tricou cu Majora’s Mask. M-a bucurat enorm, dar, inițial, nu înțelegeam cum de au dat un tricou cu aceeași tematică precum cel din luna precedentă. Apoi am înțeles că acest de-al doilea tricou era ales aleatoriu dintr-un număr mare de modele – deci nu toată lumea a primit la fel. Căutând pe YouTube, am văzut ce s-a mai găsit în cutiile altora și sunt mai mult decât mulțumită cu cel pe care l-am primit eu. M-a nimerit perfect.

IMG_1980-1

  • Un carnețel cu post-its (Note Boy sticky notepad), având designul copertei inspirat de Game Boy. Erau trei culori disponibile – roșu, albastru, verde. Al meu este verde. În interior sunt post-its de diverse feluri și îmi va fi mai mult decât util.

IMG_1982-1

  • Asobu stress controller, un joystick anti-stress. Fie că mă stresează un boss sau o bucată de cod, la el voi apela ca să mă relaxez.
  • Un breloc lanternă cu Ryu din Street Fighter care strigă “Hadoken!” când apeși pe buton (lucru care îl face adorabil).

IMG_1985-1 IMG_1989-1

  • Batman: Arkham Knight #1, primul număr din prologul pentru jocul Batman: Arkham Knight ce va apărea în iunie.

IMG_1981-1

Lucruri drăguțe și luna aceasta, la un preț destul de bun având în vedere că doar un tricou la ofertă specială pe ShirtPunch sau alt site asemănător este, in general, 10$ (în rest, prețurile sunt mai mari). Sunt mai mult decât mulțumită și abia aștept luna viitoare – va trebui să dau dovadă de multă răbdare, fiindcă voi fi in România când va veni coletul și nu-l voi putea deschide decât în seara zilei de 12 mai.

Leave a comment