Ani-May (Nerd Block mai 2015)


Tema „Ani-May” m-a convins ca, în luna mai, să încerc, pe lângă Arcade Block (pe care îl primesc încă din februarie), și Nerd Block. În caz că nu este clar, „Ani-May” este un joc de cuvinte – sună aproapiat felului cum americanii pronunță „anime”, referindu-se, totodată și la numele lunii „mai” :)

Am așteptat pachetul cu o combinație destul de ciudată de nerăbdare și scepticism. Mă temeam că se vor axa doar pe seriile extrem de populare, cu mult prea multe episoade decât aș fi eu vreodată dispusă să investesc pentru a urmări o singură poveste, sau pe acelea după care toată lumea e înnebunită și numai eu sunt o ciudată care nu le vede rostul ori calitățile.

IMG_3767-1

S-a dovedit însă că, deși nu m-am uitat la seriile/filmele al căror merchandise s-a găsit în cutie, au reușit, după părerea mea, să surprindă foarte frumos esența a ceea ce reprezentativ când vine vorba de anime, îmbinând vechi cu nou, copilărie cu adolescență și maturitate. Și, pentru cea mai mare parte dintre ele, m-au făcut să îmi doresc să le scot mai repede de pe lista „de văzut”.

Iată ce am primit:

IMG_3769-1 IMG_3771-1

  • Un tricou „Mobile Suit Gundam”, în exclusivitate de la ShirtPunch. Combinația de culori este superbă, îl voi purta cu foarte mare plăcere.
  • Primul volum din manga „Neon Genesis Evangelion”. Nu mă așteptam să primim chiar un volum de manga, a fost o surpriză extrem de plăcută. Doar acesta alături de tricou ar face, în mod normal, aproape sau poate chiar mai mult decât prețul plătit pentru întreaga cutie. Mă declar impresionată și mulțumită, și nici măcar nu am vorbit despre jumătate din obiecte.

IMG_3776-1 IMG_3773-1

  • O bandană „Cowboy Bebop”. Nu am avut și nu am purtat niciodată așa ceva, dar, aparent, e vremea să încep ^.^
  • O figurină Funko Pop! cu Frieza din „DragonBall Z”. Seria nu este pe gustul meu, dar mă bucur să am o astfel de figurină. Aici exista posibilitatea să primești orice figurină din această serie.

 IMG_3774-1 IMG_3780-1

  • Insigne cu „My Neighbour Totoro”. Mă îndoiesc că se putea ceva mai dulce de atât. Sunt cât se poate de adorabile, într-atât încât nici nu îmi vine să le port, de teamă să nu le pierd.
  • Ceva care cred că se numește sac cu umăr, cu „Attack on Titan”. Mă așteptam să fie ceva cu această serie. Dar mă mai gândesc dacă o voi urmări sau nu :)

 Îmi aștept cu mare curiozitate și interes Arcade Block-ul din luna mai. Închei aici, sperând ca, la următoarea inspecție a cutiei poștale, să găsesc notificarea de colet așteptăndu-mă ^.^

Reclame

Un gând despre &8222;Ani-May (Nerd Block mai 2015)&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s