Unsprezece gânduri proiectate spre viitor


c8abcbd606dc8e5f040d6edf39f8f61c--cat-drawing-drawing-sketches

Sper ca această zi să nu înceteze vreodată a ne propulsa către acea seară minunată de august 2006, să ne regăsim mereu copilele din noi păstrate intact în acea amintire și, oricâți ani am avea, să redevenim preț de o clipă adolescente.

Fiindcă te-am cunoscut și ne-am legat sufletele cu șnurul roșu al destinului, ochii mei văd mai multe detalii în luminile și culorile lumii, iar inima mi-a crescut mai blândă. Dacă și eu am contribuit la a face ceva din realitatea asta dură să strălucească în mod special pentru tine și să îți dea încredere în momentele dificile, aș fi cel mai bucuros șoricel.

Mi-aș dori să nu renunțăm vreodată la acest obicei de a ne scrie rânduri la fiecare final de august (chiar dacă cineva dintre noi mai pierde uneori noțiunea timpului și uită să scrie la miezul nopții *cough* eu *cough*). Cu fiecare aniversare, le recitesc pe cele anterioare și le văd ca pe niște mici capsule ale timpului, care ne fotografiază sufletele în acel moment și care trezesc emoții imposibil de descris peste ani.

Aș vrea să mai știi că nu am de gând să încetez vreodată a fi fanul și suporterul tău numărul 1. Orice îți dorești să faci, eu știu că poți. Ai tot ce îți trebuie pentru a cuceri o bucățică de lume pe care să o numești a ta și unde să pui fundația viziunilor tale pentru viitor. Dacă vreodată începi să te îndoiești de tine, voi chițăi lung și acuțit, ca să îți spulber orice brumă de incertitudine. Pe cuvânt de șoricel!

Îmi mai doresc ca viața să fie îngăduitoare cu noi, să ne lase drumurile să se întâlnească iar și iar, oriunde am fi pe glob, și dorul să ni se stingă cât mai des în lacrimi de bucurie și îmbrățișări.

Am încredere că prietenia noastră este una dintre acelea speciale, care nu pălește și nici nu erodează dacă nu vorbim sau nu ne vedem o perioadă, iar atunci când o facem e ca și cum n-ar fi trecut niciun strop de timp. O văd ca fiind o binecuvântare și știu sigur că este ceva ce va dura toată viața.

În schimb, sper ca momentele importante, precum cel ce se apropie pentru tine, să facă distanța mai dulce, reamintindu-ne că la capătul celalalt al kilometrilor ce ne despart este locul unde fiecare dintre noi am ales să fim și unde ne construim încet-încet ceva ce putem numi „acasă”.

Totodată, voi face tot ce îmi stă în putință să îți fiu alături când mă chemi, să putem trăi și simți împreună atât clipe importante, cât și clipe simple, și să adunăm atât de mult praf magic în sticluța inimilor noastre încât să dea pe afară și să ne inunde existența.

Îți doresc ca frumosul drum pe care vei porni în curând să te ducă spre acel viitor la care fiecare dintre noi visează de mică, dar să fie atât de incredibil și să ai parte de atât de multă fericire încât să nu îți vină a crede și să ai nevoie să te ciupești din când în când.

Eu voi continua să fiu șoricelul de la o bătaie de inimă distanță, mereu cu lăbuțele, inima și urechiușele deschise pentru pisicuța mea preferată.

La mulți ani nouă, draga mea! =^.^=

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s